Studiu de caz privind efectele apei magnetizare – hotel Hilton

Studiu de caz referitor la: Rezultatele aplicarii tratamentului magnetic al apei  in cadrul grupului  hotelier Hilton

Locatii: New York, Bulevardul 6; New York, Strada 54; Ryetown, West Chester County, New Orleans

Cu circa 6 ani in urma, dl. Mike Smith, vicepresedinte al Facilities  Operations ce administreaza  hotelul Hilton situat in New York Bulevardul 6, a luat decizia instalarii experimentale a primului set de dispozitive magnetice destinat tratarii apei din turnul de racire  si cele doua turnuri de racire de 250 tone.

Rezultatele au fost pur si simplu uimitoare.

Initial, turnul de racire avea alge de 12 inci, pe care le puteai tunde cu masina de iarba.

Imediat ce au fost instalate dispozitivele magnetice, procesul de curatire a devenit evident si in cca 30 de zile totul a devenit curat, algele fiind prezente in masura foarte mica.

Desi s-au convins ca nu sunt necesare tratamentele chimice, totusi ca sa fie toata lumea multumita, se mai utilizeaza cantitati mici.

Deoarece dispozitivele magnetice au fost instalate pe unitatea de recuperare caldura, rezultatele comparative au fost de asemenea mult peste asteptari, sub aspectul interventiilor necesare, care practic au fost eliminate din perioada instalarii magnetilor.

La Hotel Hilton din Ryetown – NY, conducerea hotelului a acceptat propunerea de a adopta o solutie integrata de tratament al apei prin magnetizare si s-au instalat dispozitive magnetice atat pe alimentarea cu gaze naturale a boilerului, cat si pe instalatia de transport a agentului termic.

Rezultatul obtinut: economii de 13% !

Emisia de gaze cu efect de sera s-a redus cu peste 28%.

Si la Hotel Hilton din New Orleans au fost instalate dispozitive magnetice si s-au raportat rezultate favorabile.

In aceasi ordine de idei, reglementarile in materie de protectie a mediului modifica permanent clasificarile tip EPA.  Utilizarea materialelor periculoase (Hazardous Materials –   HAZMATS) atrage amenzi si alte masuri severe, astfel ca, este o problema de timp pana cand actualele tehnologii clasice sa devina, in marea lor majoritate, definite ca poluante si de mare risc pentru mediu.

In acest context si din prudenta, a  justificat  dl. Mike Smith experimentul initiat in cadrul lantului hotelier Hilton.

Acum se poate spune ca Facilities  Operations detine solutia ecologica, dar si de reducere a costurilor de exploatare-operare, pe care o vor generalize in toate locatiile administrate.

Vi se pare interesant? Puteti trimite un link catre un prieten.
Friend Email
Enter your message
Newsletter

* obligatoriu
Tastati adresa Dvs. de email
Tastati numele si prenumele Dvs.

Email Marketing Powered by MailChimp
Stiri
Sondaj

Cate incredere aveti in informatiile de pe Internet?

Afiseaza rezultate

Loading ... Loading ...