Efectele induse de apa magnetizata

Organismele vii pot beneficia de efectul favorabil al magnetizarii apei asa cum plantele se bucura de ploaia venita “de sus” incomparabil mai mult decat apa “potabila”.

Doar cine a avut sansa sa se ocupe de o gradina a observat efectul magic al ploii de vara si lipsa de vlaga a plantelor  dezvoltate doar cu apa de la sistemul de irigatie. De ce?

Picaturile de apa coboara din nori traversand liniile campului magnetic terestru!

Tensiunea superficiala a moleculelor apei magnetizate scade dramatic din cauza magnetizarii si astfel efectul de “udare” creste semnificativ din cauza fortei de penetrare superioare a moleculelor de apa magnetizata. De ce se intampla asta ?

Simplu: moleculele de apa, coborand spre sol sub actiunea gravitatiei terestre, vor traversa liniile de camp magnetic terestru. Pentru ca o sarcina electrica in deplasarea ei prin camp magnetic este energizata pe aceasta perioada dar apoi, nu mai primeste energie din clipa stoparii deplasarii, molecula de apa energizata in timpul caderii nu-si mai poate sustine acest nivel energetic si va ceda surplusul de energie  (poate fi + sau – functie de structura chimica existenta la momentul condensarii, fenomenul ploilor acide fiind deja un fapt obisnuit)

Asa se explica  faptul ca apa magnetizata este poate cel mai bun pasivizant al ruginei!

Apa magnetizata, intrand in contact atat cu ionii pozitivi cat si cu ionii negativi, le reduce acestora forta de reactie, iar pH-ul apei magnetizate se centreaza catre caracterul neutru  (pH = 7).

Ionii hidroxil sau hidronium sunt neutralizati in mica masura dupa o singura trecere, dar efectul este amplificat dupa treceri repetate conducand chiar la fenomenul de degajare a oxigenului prin aplicarea repetata a unui camp magnetic intens.

Clorul, care reprezinta o problema severa in cazul filtrelor, chiar si din inox, pe care le corodeaza in mod obisnuit la concentratii ridicate, inceteaza sa mai reprezinte o problema, exact din motivul descris mai sus.

Trebuie mentionat faptul ca motivul introducerii clorului in apa este dezinfectia bazinelor si protejarea oamenilor de efectul nociv al acestuia.

Magnetizarea apei va conduce la pastrarea efectului acestuia chiar la doze mult diminuate. Efectul toxic se mentine acum in cantitati mai mici din cauza faptului ca apa magnetizata, inhiband ionii din apa, implicit impiedica cuplarea clorului cu alti ioni care astfel i-ar diminua efectul asupra bacteriilor din apa, fapt prevenit acum de apa magnetizata.

Alimentatia omului modern conduce in general catre pH acid – fapt bine cunoscut.

Apa magnetizata corecteaza pH-ul acid contribuind la corectia sa prin neutralizare. Hidratarea pielii are loc in mod natural si profund.

Dupa cum am precizat, magnetizarea apei reduce tensiunea superficiala a moleculei de apa si astfel forta de “udare” (hidratare) este extrem de favorabila.

Intinerirea pielii  prin  hidratare este usor de observat dupa o perioada relativ scurta, dar “starea de bine” este remarcata chiar in ziua respectiva.

Si nu numai atat: pielea capata o stralucire care dispare dupa ce se opreste tratamentul cu apa magnetizata, la fel cum plantele udate de ploaie stralucesc in soare pline de vigoare, dar apar fara vlaga daca sunt udate exclusiv cu apa din reteaua de canalizare.

Efectele binefacatoare sunt mult mai numeroase si  este suficient sa faceti o analogie cu efectul de eliminare a pietrei din instalatiile de apa, dedurizarea apei  prin magnetizare fiind de multi ani folosita in industrie.

Decalcifierea anumitor organe interne afectate si ele atat de apa consumata cat si de regimul alimentar reprezinta un tratament lipsit de efectele secundare ale medicamentelor!

Sangele poate beneficia si el de oxigenare, fara sa suporte efectele specifice tratamentelor conventionale si de aici, se pot ameliora, in ansamblul lor, organele interne vitale ce necesita un aport puternic de sange si implicit oxigen.

Suprimarea aparitiei radicalilor ce afecteaza ADN-ul celular se datoreaza furnizarii oxigenului  dezenergizat, care astfel este folosit de celulele organismului, fara insa a forma combinatii periculoase pentru celule. Si asta din simplul motiv ca energia electronilor orbitali este redusa si deci el va fi folosit doar pentru ceea ce este necesar, fara insa a atrage alte elemente intracelulare in diverse combinatii, care eventual ar provoca daune la nivel ADN.

CONCLUZIE:  Nu asteptati ca ploaia sa vina cand vrea ea. Noi va oferim sansa de a straluci in soare, chiar daca nu ploua afara.

Vi se pare interesant? Puteti trimite un link catre un prieten.
Friend Email
Enter your message
Newsletter

* obligatoriu
Tastati adresa Dvs. de email
Tastati numele si prenumele Dvs.

Email Marketing Powered by MailChimp
Stiri
Sondaj

Cate incredere aveti in informatiile de pe Internet?

Afiseaza rezultate

Loading ... Loading ...