Termeni si conditii

Bun venit pe blogul companiei Brumexlin!

Ne puteti face o vizita in calitate de cititor, sau puteti participa activ in calitate de autor.  Cititi va rugam sectiunea “Ghid de utilizare” pentru mai multe info.

Pentru a utiliza facilitatile acestui blog, trebuie sa cititi si sa fiti de acord cu termenii si conditiile de utilizare mentionati aici. Acesti termeni si conditii se pot modifica in timp, fara o notificare prealabila. Daca a avut loc o modificare a termenilor si conditiilor mentionate aici, aceasta va fi evidentiata in prima pagina a blogului. In acest caz, va rugam sa revedeti noua versiune a termenilor si conditiilor.

Termenii si conditiile de utilizare pentru acest blog contin 2 sectiuni. Daca nu sunteti de acord cu oricare dintre cele 2 sectiuni, atunci nu aveti permisiunea de a utiliza facilitatile acestui blog.

A. TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE PENTRU ACEST BLOG

A.1. Descrierea blogului

Acest blog apartine companiei Brumexlin srl. Acest blog este furnizat ca atare si Brumexlin srl nu poate fi responsabila pentru disponibilitatea sa, sau pentru eventualele daune ce decurg din utilizarea acestui serviciu (datorita virusilor, gazduirii, conexiunilor, probleme tehnice sau al altor fenomene nementionate aici). Brumexlin srl isi rezerva dreptul de a intrerupe, termina sau modifica blogul fara notificare prealabila.

A.2. Utilizarea blogului si inregistrarea

Utilizatorul declara pe propria raspundere si garanteaza ca informatiile furnizate la inregistrare sunt corecte. Prin inregistrarea pe acest blog, utilizatorii sunt de acord sa primeasca comunicatii din partea Brumexlin srl legate de serviciile si functionarea acestui site, precum si a site-urilor detinute de Brumexlin srl, sau site-uri partenere ale Brumexlin srl.

Accesul la blog si serviciile oferite de acesta nu poate fi revandut sau exploatat in scopuri comerciale.

Postarea de comentarii aferente unui articol este posibila numai prin inregistrarea utilizatorului care doreste sa posteze comentarii.

Acest site a fost creat in scopul facilitarii schimbului de idei, de aceea Brumexlin srl isi rezerva dreptul de a nu posta si de a sterge comentariile care intrunesc una sau mai multe din urmatoarele conditii:

  • NU vor fi acceptate comentarii cu aluzii de natura sexuala
  • NU vor fi acceptate comentarii care instiga la ura din motive rasiale, religioase, sex, varsta, origine etnica sau statut social.
  • NU vor fi acceptate comentarii ce contin violenta, amenintari, limbaj brutal/agresiv.
  • NU vor fi acceptate comentarii ce promoveaza activitati ilegale sau imorale. Exemple: NU postati recomandari pentru copierea la examene, sau consumul de droguri/alcool.
  • NU vor fi a acceptate comentarii care fac publicitate directa la anumite servicii sau produse. Sunt acceptate recenzii, recomandari personale, opinii asupra anumitor servicii sau produse. De exemplu, sunt acceptate comentarii care recomanda sistemul de operare Linux; insa nu vor fi acceptate comentarii care indeamna agresiv la cumpararea unui anumit sistem de operare Linux de la o anumita companie, la un pret mentionat.
  • NU vor fi acceptate comentarii cu ortografie gresita sau erori evidente de exprimare (sunt accceptate mesajele care pot contine erori datorate tastarii gresite, caz in care acestea pot fi corectate automat de catre administrator).
  • NU trimiteti mesaje ce contin informatii confidentiale (exemple: codul numeric personal, informatii privitoare la cardul de credit, cont bancar, etc)
  • NU trimiteti mesaje sub o identitate falsa.
  • NU trimiteti mesaje ce contin virusi sau alt tip de malware.
  • NU postati mesaje ce contin informatii care nu va apartin: fotografii, desene, imagini, texte, etc.

Respectam dreptul la exprimare, originalitate si opinie a utilizatorilor nostri, atata timp cat nu lezeaza drepturile altor utilizatori.

A.3. Drepturi de autor

Acest blog utilizeaza platforma de publicare open source WordPress. Brumexlin srl detine drepturile de autor pentru elementele grafice de identitate a companiei si a textelor aferente interfetei (traduceri, termeni si conditii, ghid, etc). Drepturile de autor asupra materialelor publicate apartin lui Brumexlin.

Vizitatorii acestui blog nu au dreptul de a copia, distribui, reproduce si utiliza materialele publicate pe acest blog, indiferent de natura lor (text, grafica, video/audio) fara acordul expres in scris de la Brumexlin srl. Materialele publicate nu pot fi modificate astfel incat sa fie ulterior republicate ca fiind originale. Se pot face trimiteri catre articolele acestui site, si pot fi extrase informatii pentru a fi utilizate ca citate in alte publicatii.

A.4. Suspendarea, modificarea sau anularea conturilor utilizator

Brumexlin srl isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica sau anula conturile utilizatorilor fara o notificare prealabila.

A.5. Concluzie

Prin inregistrarea pe acest blog si prin vizitarea acestui blog, utilizatorii inregistrati sau neinregistrati sunt de acord cu intreg continutul acestei sectiuni, adica cu cele 2 parti constitutive: A si B.

B. CONFIDENTIALITATE

B.1. Datele furnizate de utilizatori in momentul inregistrarii vor fi utilizate doar pentru accesul la serviciile oferite de acest blog. Ele nu vor fi vandute sau distribuite si nu vor fi utilizate in alte scopuri comerciale.

B.2. Prin inregistrarea pe acest blog, utilizatorii sunt de acord sa primeasca comunicatii din partea Brumexlin srl legate de serviciile si functionarea acestui site.

 

Lasă un răspuns

Newsletter

* obligatoriu
Tastati adresa Dvs. de email
Tastati numele si prenumele Dvs.

Email Marketing Powered by MailChimp

Stiri

Sondaj

Cate incredere aveti in informatiile de pe Internet?

Afiseaza rezultate

Loading ... Loading ...